Schoonmaakservice

Gerritsen Schoonmaakservice is een flexibel servicebedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever. Wij bieden u glasbewassing, periodieke schoonmaak en aanvullende diensten.

Glasbewassing

Wij voeren de glasbewassing uit op zowel de traditionele manier als middels een telewassysteem. Met ons telewassysteem werken wij middels een telelans  tot een hoogte van 15 meter, waarbij de bediener veilig op de grond blijft staan.

Het werken met een telewassysteem zorgt voor een veilige en efficiënte service waarbij kozijnen ook grondig meegenomen worden. Ondanks dat de ramen iets langer vochtig blijven dan gebruikelijk is, drogen de ramen door het gebruik van osmosewater streeploos op. Osmosewater is gedemineraliseerd  water, water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling.

Mocht de traditionele manier en het telewassysteem niet toereikend zijn dan kunnen wij gebruikmaken van onze Hoogwerkerservice.

Periodieke schoonmaak

Met onze schoonmaakservice verzorgen wij de periodieke schoonmaak voor VvE’s en het MKB. U kunt hierbij onder andere denken aan het schoonhouden van kantoorruimten, trappenhuizen en entrees.

Alle opdrachten worden in goed overleg afgestemd waarbij rekening wordt gehouden met eventuele belemmeringen in de omgeving.

Aanvullende diensten

Met onze aanvullende diensten zorgen wij er voor dat wij volledig in de vraag van onze opdrachtgevers voorzien. De door ons aangeboden extra diensten staan in de praktijk in nauw verband met onze schoonmaakservice en glasbewassing. Denk hierbij onder andere aan:

  • reinigen houtwerk/trespa
  • reinigen dakgoten/zonnepanelen
  • plaatsen duivenpinnen/bladvangers

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoogwerkerservice

Gerritsen Hoogwerkerservice is een flexibel servicebedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever. Wij bieden u een veilige werkplek op hoogte met onze moderne multifunctionele hoogwerker en goed getrainde bedieners.

Onze hoogwerker is gemonteerd op een Iveco Daily vrachtwagen chassis, daarom hoeft deze niet te worden aan- en afgevoerd met een dieplader. De hoogwerker kan een hoogte van maar liefst 25 meter bereiken en heeft een maximaal zijdelings bereik van 12 meter. Daarnaast is de korf uitgerust met zowel een hogedruk aansluiting als een 230 volt aansluiting. Hierdoor is de hoogwerker multifunctioneel inzetbaar.

Denk hierbij onder andere aan:

  • montagewerkzaamheden op hoogte
  • snoei- en kapwerk
  • schilderwerken op lastige plekken
  • reparaties aan uw dak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.